Motorolaj webáruház // olaj, motorolaj, kenőanyag, autó ápolás, autóalkatrész, fékbetét, olajszûrő
Motorolaj és autó alkatrész akár 24 óra alatt!
  (a kosár üres)  
25 000,- Ft felett ingyenes a szállítás!
MOTOROLAJ KERESő
MOTOROLAJ KÍNÁLATUNK
Vásárlási információk

A rendelés menete

Áruházunkban a rendelés nagyon egyszerű, a kiválasztott termékeket kattintással a bevásárlói kosárba helyezheti, majd a "pénztár" oldalon csupán a szállítási/számlázási adatokat kell megadnia, a többi már a mi dolgunk.

Amennyiben rendelését 12:00-ig leadja, és a rendelt termék van raktáron, csomagját még aznap feladjuk. A jelzett időpont utáni rendeléseket másnap küldjük el.

Szállítási partnerünk a 24H FUTÁRSZOLGÁLAT. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17-óra között történik. A rendelést utánvétes csomagként adjuk fel, melynek árát a futárnál kell kifizetni. A házhozszállítást csak  Magyarország területén belül tudjuk vállalni.

A pontos fizetendő összeget a vásárlás teljes folyamata alatt nyomon követheti az oldal felső részében.

Lehetősége van mind regisztrációval, mind regisztráció nélkül történő vásárlásra, azonban regisztrált felhasználóként számos szolgáltatásunkat ingyenesen élvezheti. Ilyen pl. a termékek kedvenc-listára helyezése, mellyel kattintásra bármikor megtekintheti azon termékeit, melyeket gyakrabban rendel, vagy épp csak az árváltozását szeretné figyelemmel kísérni, vagy a rendelés-követő funkció, mely segítségével rendelésének állapotáról tájékozódhat.

Amennyiben az Olaj.hu webáruházban rendelt tételek minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Partner elállhat vásárlási szándékától.Szállítási díj

25.000,- Ft rendelési érték felett a kiszállítás díjtalan és csomagolási költséget sem kell fizetni (ebben az esetben tehát csak a termékek ára fizetendő).
25.000,- Ft alatti rendelés esetén 2400.-Ft a szállítás díja. A számlán megjelenített összegen kívül semmilyen más költséget nem számolunk fel, átvételkor pontosan annyit kell majd fizetni.

Személyes átvétel.

Amennyiben szeretné megspórólni a szállítási költséget, lehetőséget biztosítunk dunakeszi telephelyünkön (2120, Dunakeszi, Székes dűlő sor 135) a személyes átvételre. Az átvételi ponton csak készpénzes fizetésre van lehetőség ! Az átvételi pont csak a Nádas utcából közelíthető meg ! Ez azért fontos mert sajnos a navigációs szoftverek nem jó útvonalat mutatnak, kivéve a WAZE-t ! Munkanapokon 9 és 16:30 óra között (hétvégén zárva) ! Ebben az esetben is kérjük leadni a megrendelést, mert a feltüntett árak csak így  érvényesek ! A szállítási költséget az árú átvételekor vonjuk le a vételárból. A rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba kérjük beírni, hogy "személyes átvétel".

A rendelés leadása után csak akkor induljon el, ha megkapta második levelünket, melyben az átvétel leghamarabbi időpontjáról tájékoztatjuk.

A vásárlástól való elállás

14 munkanapon belül minden kedves vásárlónk gyakorolhatja rendeléstől való elállási jogát. Az elállás semmilyen következménnyel nem jár, ez szolgáltatásaink része.

Adatok védelme

Regisztált adatait (a személyes és rendelési adatokat is) kivétel nélkül bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek sem önként, sem kérésre, sem ellenszolgáltatás fejében nem adjuk ki.
A regisztrált adatok törlését bármikor, indoklás nélkül kérheti arról az e-mail címről, melyről a regisztráció történt.

UTOLJÁRA...
... az alábbi termékeket látta:
-
HÍREINK
2019. október 3.
A keresők használatához Firefox vagy Google Chrome böngésző ajánlott !
2019. október 3.
A keresők használatához Firefox vagy Google Chrome böngésző ajánlott !
2014. november 3.
Partnereink
Keresned sem kell!