Motorolaj webáruház // olaj, motorolaj, kenőanyag, autó ápolás, autóalkatrész, fékbetét, olajszûrő
Motorolaj és autó alkatrész akár 24 óra alatt!
  (a kosár üres)  
25 000,- Ft felett ingyenes a szállítás!
MOTOROLAJ KERESő
MOTOROLAJ KÍNÁLATUNK
Quad/Gokart motorolaj (2T/4T) / 2T / MOTUL KART GRAND PRIX 2T akciós 1L (1 liter)

MOTUL KART GRAND PRIX 2T akciós 1L (1 liter)

Speciális kétütemű gokart olaj 23000-es fordulatszámra. Észter alapú teljesen szintetikus olaj csak előzetes keverékképzésre.
Akció! 8 270,- Ft » 7 100,- Ft
db
» Hozzáadás kedvencekhez (Csak belépés után) «
Termék cimkék: motul, kart, grand, prix, akciós
MOTUL KART GRAND PRIX 2T akciós 1L (1 liter) / Quad/Gokart motorolaj (2T/4T) - 2T
Nagyítás a képre kattintva

Leírás

Speciálisan a gokart versenyzéshez kifejlesztett, észter alapú, teljesen szintetikus Kart Grand Prix 2T motorolaj kb 23.000 ford/perc fordulatszámig egyenletesen működik. Mindenféle benzinhez, de csak előzetes keverékképzésre felhasználható.

Ez a versenyolaj észter bázissal készül, semmiféle hagyományos nyersanyag nem rendelkezik ilyen meggyőző erényekkel. Az állati-növényi zsírokból és alkoholból nyert szintézis következtében az észter a természetes eredetnek megfelelően a többfokozatú olajok minden lényeges tulajdonságát magában hordozza.

Emellett a motorolaj olyan magas, természetes viszkozitásindex-szel (VI ) rendelkezik, mint egyetlen más, adalékokkal javított viszkozitásindex-ű motorolaj sem. A következmény a szokatlanul magas nyírásstabilitás, ami az olaj ellenálló képességét még maximális terhelés mellett is megőrzi.

Az észter zsírossága csökkenti a súrlódást. Az olaj megőrzi minőségét és kenésbiztonságát a hosszú távú versenyeken is. Kémiai tulajdonságai a motor üzemi hőmérsékletét jelentősen csökkentik. A versenyek folyamán 10 %-ig terjedő csökkenést mértek. Ez egy olyan mutató, amely a motorok teljesítmény hatékonyságának növekedését jellemzi és versenyek sorsát döntheti el.

Itt kell megjegyezni a kiemelkedő kenési tulajdonságot is. Ez biztosítja a megfelelő motorteljesítményt a magas fordulatszám tartományokban a hengerekben létrehozott kompresszió magas értéken tartásával.

A csapatok minden alkalommal megemlítik az észter termékek tisztító hatását is. Érzékelhetően meggátolják lerakódások képződését, biztosítva ezáltal a hajtóműből kinyerhető maximális teljesítmény elérését.

A versenymotorokból kihozható maximális teljesítmény érdekében, illetve a szériamotorok tuningolása következtében a forgattyús és vezérmű tengelyen, valamint a hajtórúdcsapágyon nagyobb nyomások keletkeznek. A fölényes technológiának köszönhetően az észterolaj esetünkben tökéletes kenésbiztonságot nyújt.

Jóváhagyások:

  • API TC / TSC 3
  • FMK engedély



  • Hasonló termékek
    SILKOLENE
    SILKOLENE PRO KR 2 akciós 1L
    Ricinus, és észter alapú szintetikus olaj kétütemű motorokhoz. Ideális olaja a víz- és léghűtésű KART motoroknak ...
    6 920 Ft
    5 290 Ft


    A kategóriában a legnépszerûbbek
    UTOLJÁRA...
    ... az alábbi termékeket látta:
    MOTUL KART GRAND PRIX 2T akciós 1L (1 liter)
    HÍREINK
    2019. október 3.
    A keresők használatához Firefox vagy Google Chrome böngésző ajánlott !
    2019. október 3.
    A keresők használatához Firefox vagy Google Chrome böngésző ajánlott !
    2014. november 3.
    Partnereink
    Keresned sem kell!